Izvor:
05.01.2018 u 04:41
0

VELIKA AKCIJA EGIPATSKE POLICIJE: Privedeno 75 osoba zbog trgovine ljudima!

Egipatski tužilac naredio je pritvor za 75 osoba u okviru istrage trgovine ljudima, javili su danas državni mediji.

U okviru istrage koja je trajala 14 meseci, Uprava za administrativnu kontrolu, glavno državno antikorupciono telo, utvrdila je da su osumnjičeni vladini zvaničnici, državljani Egipta, kao i stranci, javila je agencija MENA.

Vlasti su privele 75 osoba u akcijama širom zemlje, od prestonice Kaira do severnog grada Kafr el-Šeika.

Istraga je utvrdila da su oni, između ostalog, bili umešani u "davanje i uzimanje mita, pribavljanje koristi na osnovu javne funkcije, falsifikovanje zvaničnih dokumenata i trgovinu ljudima".

Egipat je usvojio zakon 2016. godine protiv rastuće industrije krijumčarenja duž svoje obale. Za trgovinu i krijumčarenje ljudima predviđene su zatvorske i novčane kazne.

Zatvorske kazne predviđene su, takođe, za one koji prihvate krijumčarene migrante i koji na bilo koji drugi način pomognu ilegalnim migrantima na njihovom putu.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter