Izvor: HappyBSC
25.07.2020 u 09:50
0

VELIKO ISTRAŽIVANJE INFOSTUDA: Ko su najbolji poslodavci u Srbiji? (ANKETA)

Poslovi Infostud krenuo je u veliku akciju anketiranja radnika. Njihov cilj je da kroz istraživanje „Talent X“ dođu do podataka ko su najpoželjniji poslodavci na domaćem tržištu rada.

„Talent X“ je najveće istraživanje brenda poslodavaca na domaćem tržištu. Istraživanje Talent X ima za cilj da otkrije ko su najpoželjniji poslodavci na domaćem tržištu rada, kao i kako treba da izgleda idealan poslodavac po izboru kandidata. Istraživanje se sprovodi od 29. jun 2020. godine do 31. jul 2020.  

Pandemija korona virusa promenila je mnogo toga u poslednjih nekoliko meseci, kako kod nas, tako i u svetu. Nova zdravstvena situacija prodrmala je mnoge pore društva, pa tako i tržište zapošljavanja koje među prvima oseti promene u ekonomiji.

Pandemija je uticala na odnose između poslodavaca i zaposlenih, kao i onih koji traže novo zaposlenje. U kriznim situacijama dolazi do izražaja kakav je ko poslodavac, i često se baš tada pokaže pravo stanje stvari.

U istraživanju ko je po vašem mišljenju najpoželjniji poslodavac možete učestvovati popunjavanjem petominutnog upitnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter