Izvor:
09.06.2017 u 16:50
0

VESIĆ NAJAVIO REKONSTRUKCIJU TRGA SLAVIJA: Radovi počinju već sutra!

Uređenje Trga Slavija počinje sutra rušenjem nelegalnih objekata, a građani će blagovremeno biti obavešteni o novoj organizaciji saobraćaja na skveru kojim dnevno prođe 70.000 pešaka i dvostruko više vozila, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

On je rekao da će Slavija biti potpuno drugačija i uređena do 7. novembra.

– Na samom trgu i u pravcu Bulevara oslobođenja opština Savski venac je već počela da ruši nelegalne objekte, koje niko nije dirao dvadeset godina. Čestitam im na tome. Irena Vujović, predsednica, ulaže veliki napor da sredi ovu opštinu – rekao je Vesić gostujući na jednoj televiziji.

Navodi da će biti uređen potpuno nov park između Ulica kralja Milutina i Slavije, preko puta Mitićeve rupe, gde će građani moći da se okupljaju i posmatraju ili fotografišu fontanu.

U tom parku će biti spomenik Dimitriju Tucoviću, koji je do pre par meseci bio na Slaviji.

Za vikend, kaže Vesić, počinje rušenje već napuštene zgrade na uglu Slavije i Kralja Milana, preko puta Mitićeve rupe, čime će ovaj prostor biti spreman za uređenje parka.

Navodi i da je odluka da se napravi muzička fonatana doneta 2012. godine kada su na vlasti bili oni koji danas kritikuju ovaj projekat.

– Slavija će biti potpuno drugačija i uređena do 7. novembra – rekao je Vesić i dodao da je primetno da postoje određene grupe koje pokušavaju da ospore sve što uradi gradska vlast, iako ovakvi projekti ne bi trebalo da budu deo politike.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter