Izvor: Kurir.rs
31.05.2020 u 06:57
0

VLADIMIR PAVIĆEVIĆ O POLITICI BUDUĆNOSTI: Bez opravdanja za zatvaranje granice

Nema opravdanja za držanje granica između Srbije i Crne Gore zatvorenim. U ovakvim momentima kakve sada imamo u odnosima između naše dve države treba da insistiramo na politici otvaranja i unapređivanja odnosa, jer je to politika budućnosti.

To žele i građani Crne Gore i građani Srbije.

Između građana dve države postoje snažne porodične i prijateljske veze i najprirodnije je da možemo slobodno da idemo jedni kod drugih.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Zato pozivam vladu Crne Gore da pod hitno preispita i promeni svoju odluku o neotvaranju granica sa Srbijom, a pozivam i nadležne u Srbiji da se preispita odluka o suspenziji sletanja aviona „Montenegro erlajnsa“ i da se usmerimo ka dobru i građana Srbije i građana Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter