Izvor: Sputnjik
21.08.2023 u 15:29
3

„VOLIŠ RUSE, ZATO TE NE PUŠTAMO“: MOLDAVIJA objavila ZAŠTO BREGOVIĆU nije DOZVOLJEN ULAZAK u zemlju

Srpskom muzičaru Goranu Bregoviću zabranjen je ulazak u Moldaviju „zbog proruskih stavova“, izjavio je moldavski ministar unutrašnjih poslova Adrijan Efros.

 – Od početka rata u Ukrajini, gospodin Bregović je izražavao proruske stavove i podržavao aneksiju Ukrajine od strane Ruske Federacije – rekao je Adrijan Efros.
 – Bilo je i drugih motiva koje su analizirale strukture državne bezbednosti – rekao je on.
Organizatori „Gitar mjuzik“ festivala koji se održava u Moldaviji saopštili su ranije danas da Bregović nije pušten u zemlju, iako je već bio sleteo na aerodrom u Kišinjevu i da zbog toga neće moći večeras da nastupi na tom festivalu sa svojim bendom.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„VOLIŠ RUSE, ZATO TE NE PUŠTAMO“: MOLDAVIJA objavila ZAŠTO BREGOVIĆU nije DOZVOLJEN ULAZAK u zemlju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter