Izvor:
27.12.2019 u 02:14
0

VOZIO BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Uhapšen B.S. koji je u Osijeku pregazio zrenjaninskog glumca i pobegao!

Mladić koji je prošle subote u Osijeku na pešačkom prelazu pregazio zrenjaninskog glumca Aleksandra Bogdanovića, koji je juče preminuo zbog zadobijenih povreda, je 22-godišnji Branislav Smiljanić.

Smiljanić je, nakon što je na pešačkom prelazu pregazio Bogdanovića, pobegao i ostavio glumca da leži na kolovozu ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom i sinom. Vozač je pronađen u Osijeku nešto manje od sat vremena nakon nesreće.

Smiljanić je juče ispitan u državnom tužilaštvu, a potom prebačen u istražni zatvor. Tužilaštvo ga sumnjiči za izazivanje saobraćajne nesreće i nepružanje pomoći.

On je, kako navode hrvatski mediji, vozio je bez vozačke dozvole, a njegov otac, koji je zaposlen u policijskoj stanici u Osijeku, nije želeo da komentariše situaciju.

Na osiječkim ulicama šuška se kako ovaj 22-godišnjak redovno vozi automobil, iako nikada nije imao vozačku dozvolu B kategorije.

S njim su kobne večeri u automobilu bili prijatelji i devojka, a policija u ovom događaju koji se dogodio prošle subote, nije izvestila u dnevnom izveštaju u ponedeljak.

Apsolutno ništa nije zataškano, ja sam već u nedelju razgovarao s desetak novinara o toj nesreći. Uviđaj je napravljen kako treba, izašao je zamenik Opštinskog državnog tužilaštva koji je rukovodio uviđajem. Sve što mi smemo da objavimo prema zakonu je godište počinitelja i eventualno mesto odakle je. Ponavljam da sam već u nedelju davao novinarima informacije o nesreći, mobilni mi je stalno zvonio – rekao je Zoran Kon, portparol Policijske uprave osječko-baranjske.

Kon je dodao da ne može da iznese informacije o tome da li je mladićev otac još zaposlen u policiji i da može da kaže samo da "osoba koja je izazvala ovu nesreću nije pripadnik policije".

Kako je naveo, Smiljanić je uhapšen pola sata do sat vremena nakon što se dogodila nesreća.

Mi smo uložili puno truda na smanjenju najtežih nesreća. Upućujemo i ovim putem saučešće porodici preminulog Bogdanovića. Ova tragedija nas je i lično pogodila jer je upravo on vodio našu predstavu 'Lili' u osječkom HNK, on je imao glavni narativ, samo nedelju dana pre nesreće – rekao je Kon.

Pregazio glumca na zebri

Smiljanić je osumnjičen da je 21. decembra u 22.36 sati u Osijeku upravljao ličnim automobilom svestan da nije obučen za upravljanje motornim vozilom B kategorije zbog čega može da ugrozi sigurnost drugih učesnika u saobraćaju. Osnovano se sumnja da je raskrsnici na kojoj se nalazi pešački prelaz prišao brzinom koja ugrožava učesnike u saobraćaju koji prelaze put.

Zbog toga je prednjim delom vozila udario u 45-godišnjeg pešaka koji je u tom trenutku prelazio preko pešačkog prelaza, te je od siline udara odbačen i pao na kolovoz pritom zadobivši teške telesne povrede opasne po život.

Pobegao sa lica mesta

Iako svestan da je u saobraćaju povredio drugu osobu, Smiljanić je nakon nesreće pobegao sa lica mesta ne obavestivši o tome policiju.

Smiljanić je Bogdanovića pregazio doslovno pred zgradom u kojoj je živeo sa suprugom i sinom. Ove kobne večeri, on se vraćao iz pozorišta.


Pročitajte i ovo:

OMAN PRED ISTORIJSKOM RASKRSNICOM: Sultan neizlečivo bolestan, ime budućeg vladara zapečaćeno!

OTAC TRAŽI PRAVDU ZA ĆERKU: A.A. pronađena sa zdrobljenom glavom! Maratonskom suđenju još se ne nazire kraj!

POZNATA PEVAČICA PALA SA MOSTA, DVE GODINE KASNIJE OBOLELA OD TUMORA: Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno!

MISTERIOZNI PREDMETI I ''PIVSKE NAOČARE'': Posle Muzeja propalih veza otvoren Muzej mamurluka!

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter