Izvor:
18.10.2017 u 12:34
0

VREME DANAS SUNČANO: Evo kada se očekuje zahlađenje!

Srbiji će danas ujutru biti sveže, po kotlinama i duž rečnih tokova mestimicno magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab, u juznom Banatu i Podunavlju i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 4 do 9 C, u košavskom području do 14 C, najviša dnevna od 24 do 28 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će u jutarnjim satima u nižim delovima grada biti magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura 14 C, najviša dnevna 27 C.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana – do 25. oktobra:

Do kraja sedmice jutra sveža, mestimično s maglom. Dani sunčani i topli sa maksimalnom temperaturom od 23 do 28 stepeni, prema kraju nedelje u postepenom padu.

U nedelju uveče i noću na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblavčenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U utorak hladno i vetrovito uz prestanak padavina. U sredu suvo i malo toplije.

Izvor:tanjug.rs
Foto:Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter