Izvor: Tanjug
10.06.2023 u 07:40
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 10. JUN: Pljuskovi i grmljavina, pojava sugradice i grada

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, a koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu sugradice i grada.

U jutarnjim satima ponegde kratkotrajna magla. Vetar uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 12 do 17 °C, najviša dnevna od 24 do 28 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura oko 17 °C, najviša dnevna oko 25 °C.

NOĆ ZA NAMA: Tinejdžer uboden nožem u vrat, 106 intervencija Hitne pomoći

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, u većini krajeva sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U ponedeljak na severozapadu suvo sa periodima sunčanog vremena, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Do sredine dana u zapadnim i centralnim, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima prestanak padavina.

U utorak promenljivo oblačno i u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo se na jugozpadu, jugu i istoku još ponegde očekuje kiša ili pljusak s grmljavinom. U sredu pretežno sunčano. Od četvrtka ponovo u svim krajevima promenljivo i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno obilnijim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter