Izvor: Tanjug
20.01.2023 u 07:10
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 20. JANUAR: Danas nas očekuju sneg i kiša, evo šta će se dešavati tokom noći!

Spremite tople jakne, kape, rukavice i kišobrane.

Na severozapadu Srbije danas oblačno i veći deo dana suvo, a u ostalim krajevima ujutro i pre podne mešovite padavine – kiša i sneg. Posle podne i uveče oblačnostće oslabiti, pa se očekuje kratkotrajni prestanak padavina, na jugu Srbije i uz delimično razvedravanje.

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: U nekim predelima obilna kiša, temperatura i do 17 stepeni

U toku noći sa jugozapada novo naoblačenje sa snegom, saooštio je RHMZ. Najniža temperatura od -2 na severu Bačke i Banata do 7 na jugu Srbije, a najviša u većem delu od 2 do 5, a na jugu i istoku do 9 stepeni, uz pad temperature posle podne i uveče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vetar slab i umeren, severozapadni, u Negotinskoj Krajini povremeno jak, a u toku nći pojačanje vetra očekuje se i u planinskim predelima. U Beogradu oblačno i hladnije. Ujutro i pre podne slaba kiša, a u višim delovima grada susnežica. Posle podne suvo. Vetar slab do umeren, severozapadni. Temperatura od 2 do 4 stepena. Mešovite padavine, kiša i sneg, ponovo se očekuju u drugom delu noći.

Do utorka česte padavine koje će u nižim predelima biti mešovite – kiša i sneg, a u brdsko-planinskom području u vidu snega uz stvaranje/povćanje visine snežnog pokrivača za 15 do 40 cm. Maksimalne temperature od 1 do 5, a na jugu Srbije lokalno i do 9 stepeni. Početkom naredne sedmice u košavskom području istočni i jugoistočni vetar u pojačanju. U sredu prestanak padavina, a zatim provejavanje slabog snega tek ponegde u planinskim predelima. Temperatura u manjem padu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter