Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 07:40
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 30. DECEMBAR: U većini krajeva pretežno sunčano, temperatura do 18 stepeni

PREMA prognozi RHMZ, sutra se u Srbiji ujutro očekuje mestimično slab mraz i magla, koja će se ponegde po kotlinama i dolinama reka na jugu i jugozapadu Srbije zadržati duže tokom dana.

U većini krajeva pretežno sunčano, samo u Vojvodini oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom.

UPALJEN METEOALARM U ČITAVOJ ZEMLJI, A SUTRA TEMPERATURNI ŠOK U DECEMBRU: RHMZ najavljuje i sneg!

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni, a najviša od 8 stepeni u Timočkoj Krajini i po kotlinama u kojima se očekuje duže zadržavanje magle, do 18 stepeni na zapadu Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Beogradu se očekuje pretežno sunčano, uz slab vetar. Najniža temperatura od 6 do 9 stepeni, a najviša oko 17 stepeni.

U novogodišnjoj noći biće suvo uz temperaturu od 1 stepen na jugu i istoku Srbije do 9 stepeni koliko će biti i u Beogradu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter