Izvor: Kurir.rs
25.05.2023 u 13:19
0

PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO POVREĐENE U MASAKRIMA NA VRAČARU I MALOM ORAŠJU: Molim se za njihove živote i brz oporavak (VIDEO)

U Orašju je posetio porodice Stevanović, Milić, Milovanović i Mitrović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas teško povređene u masakrima u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i Malom Orašju kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije.

„ČESTITAO SAM AMBASADORU KIPRA NA USPEŠNOM MANDATU“: Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu Teofilaktua

Sa šefom države bili su i direktor KCS dr Milika Ašanin, kao i prvi čovek Urgentnog centra Marko Ercegovac.

„Nadam se i verujem u snagu teško povređenih u dva masakra, u školi Vladislav Ribnikar i Malom Orašju, da će izdrźati sve i pobediti. Molim se za njihove živote i brz oporavak“, napisao je predsednik na Instagramu.

Podsetimo, pre par dana predsednik Vučić je posetio i porodice nastradalih u masakru koji je počinio U.B.

Predsednik Vučić je bio vrlo emotivan kada je razgovarao sa porodicama Panić i Todorović a slušajući njihove potresne priče o ubistvu dece zaplakao je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter