Izvor: telegraf.rs
08.12.2023 u 07:55
0

ŽELELA BMW, DOBILA PORODICU: Našla muža preko oglasa za automobile

Neverovatna igra sudbine! Eldina iz Prijepolja našla je dečka na oglasima za polovne automobile, a sada, posle pet meseci u srećnom braku i čekaju dete.

Eldina iz Prijepolja (28) postavila je oglas da prodaje automobil kako bi kupila BMW E46, auto koji je oduvek želela. Sudbina joj se osmehnula i ostvarile su joj se dve velike želje. Zadržala je svog starog „forda“, dobila BMW-a, uz automobil se zaljubila u Željka iz Kraljeva, a sada je i beba na putu.

Sve je krenulo kada je Eldini istekla probna vozačka dozvola. Tako je odlučila da proda svog starog „forda“ i sebi ispuni želju i kupi BMW-a. Listala je oglase i nijedan joj se nije dovoljno svideo, sve dok jednog dana nije ugledala oglas koji je postavljen baš kao da je namenski pravljen za nju.

„Prodajem BMW E46, može i zamena za neki manji auto“ – pisalo je na oglasu.

– Sve je počelo sredinom aprila. Kad sam videla taj oglas odmah sam ga pozvala i objasnila mu koja kola vozim, poslala sam mu slike i opis. Njemu se auto svideo i meni njegov, jer je bio jedini koji bih želela. Bio je sređen i ulagao je dosta u njega i sve je bilo po mom ukusu, kao da je znao da je za mene – počinje Eldina.

Eldina je tada radila u jednom kafiću i slučajno je dobila slobodan dan za Prvi maj i pomislila da je idealno da ga iskoristi i ode u Kraljevo kako bi zamenili vozila. Pozvala je Željka (27) koji je postavio oglas ali je pomislila „Ma sigurno će negde da proslavlja Prvi maj, neće mu odgovarati taj datum“.

– Ja sam sve vreme mislila da se on uskoro ženi jer sam ga u jednom trenutku, dok smo se dogovarali, kada ćemo da se vidimo, pitala: „Dobro, što menjaš tako dobar auto za neki manji“. On je iz šale rekao: „Kad se oženim da ima žena šta da vozi“ i ja sam to shvatila kao da je on pred ženidbom. Onda kad je rekao da mogu da dođem Prvog maja jer mu fasaderi rade fasadu na kući ja sam takvu priču sklopila u svojoj glavi – on se ženi, sprema kuću, hoće ženi da kupi taj manji auto – nastavlja ona priču.

Osvanuo je i taj Prvi maj, Eldina je rano ujutu krenula za Kraljevo, trebalo joj je oko tri sata i već je isplanirala da se oko podne uputi nazad u Prijepolje, međutim, tog nada ništa nije išlo po planu.

Ljubav na prvi pogled

– Čim sam ga videla osetila sam nešto u trenutku, bila je to ljubav na prvi pogled. Auto mi je stao, nije hteo da krene u prvoj brzini, ja sam samo posmislila „Sad će čovek da pomisli da ne znam da vozim i neće mi prodati auto“. Majstori koji su radili fasadu su rekli nešto u smislu: „Sve mi se čini ostaće tebi stara kola i nova, plus i žena“. U međuvremenu je njegova majka koja živi blizu došla i rekla: „Sine, da si ti pametan da ostaviš tu i mladu i auta“ ja sam samo pomislila bože da mi je da krenem što pre kući baš mi postaje neprijatno – priča na Eldina uzbuđeno.

Međutim, ubrzo je njihov razgovor otišao u drugom smeru, i više nije bilo reči o automobilima, a kada je toga postala svesna već je bilo devet sati uveče i trebalo je da krene kući.

– Isplanirala sam da krenem kući oko podne, ali toliko smo se zapričali da smo izgubili pojam o vremenu. Pitala sam ga: „Dobro, šta ćemo za auta“, samo mi je rekao: „Ostavi forda, uzmi BMW-a i vozi“.

Od tog trenutka oni nisu prestajali da se dopisuju, a nakon desetak dana usledio je susret „na pola puta“, a planina koja ih je spojila bila je Zlatibor.

– Kad smo došli i kad smo se sreli, bilo je kao da smo već u vezi.

Šta se desilo sa automobilima?

Sudbina je BMW-a poslala prvobitnom vlasniku, a ovaj mladi bračni par se nada da će i njemu doneti sreću, baš kao što je i njih spojio.

– Pre manje od mesec dana suprugu je stigla poruka: „Druže, da ti slučajno „BMW“ nije na prodaju, pošto sam ga video na oglasima, da li je još kod tebe?“ Ispostavilo se da je poruku poslao prvi vlasnik BMW-a od koga je moj suprug kupio auto. Kada smo ga nazvali i ispričali mu nije mogao da veruje. Rekao mu je suprug:“Bio je na prodaju, auto mi se vratio, a dobio sam i ženu, evo vraćam ti auto, pa da sad i tebe oženimo“ – priča nam Eldina. I tako je BMW prodat nazad prethodnom vlasniku.

– Izgleda da je taj auto bio napravljen samo da mene i njega spoji – zaključuje Eldina.

Kaže da je odmah čim ga je ugledala tog Prvog maja osetila neke varnice i sa njegove strane, nije mogla da odoli a da ga ne upita: „Gde ti je ta devojka koju treba da ženiš?„. Željko je bio šokiran pitanjem. „Ti si meni rekao da menjaš BMW-a za manja kola da kada se oženiš ima žena šta da vozi“ – nastavila je Eldina.

Tada ju je mnogo obradovalo njegovo priznanje da se šalio i da je pogrešno razumela šalu.

– Moram da priznam da mi je bilo drago kad sam to čula, ali opet nisam tada mogla ništa da kažem jer nisam znala njegove namere, a videla sam ja da ima tu nešto sa njegove strane, ali tek sam ga upoznala.

Nakon pet meseci veze koju su započeli onda na Zlatiboru, Eldina i Željko su se venčali. Sada žive u Kraljevu, u toj kući na kojoj je Željko renovinao fasadu za koju je Eldina mislila da je priprema za buduću ženu. Ispostavilo se da i jeste tako, Eldina je ta žena koja sada vozi ta „maja kola“ i sa kojom Željko nestrpljivo čeka bebu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter