Izvor: Kosovo Online
19.01.2023 u 16:13
0

FORMIRAN KRIZNI ŠTAB: Todić obišao poplaveljena područja u Leposaviću

Zbog obilnih padavina u opštini Leposavić poplavljene su glavne saobraćajnice i putevi do mnogih naselja.

Predsednik Privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić obišao je danas poplavljena mesta u toj opštini i istakao da su sve raspoložive snage na terenu kako bi se sačuvali imovina i životi ljudi.

VANREDNA SITUACIJA U PRIJEPOLJU: Nivo Lima u porastu, strepi se od izlivanja!

Todić je rekao da je formiran Krizni štab za vanredne situacije.

– Usled obilnih padavina došlo je do nadolska pritoka reke Ibar, bujičnih potoka koji se nikada pre nisu pojavljivali. Mi smo kao opština formirali štab za vanredne situacije i stavili smo sve raspoložive snage u funkciju, pre svega mislim na mehanizaciju i na ljudstvo, vatrogasno spasilačku jedinicu, Javno komunalno preuzeće, Direkciju za gradsko i građevinsko zemljište i volontere, kako bismo pre svega sačuvali imovinu i živote ljudi i kako bi ublažili posledice ove elementarne nepogode – kazao je Todić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zbog obilnih padavina u opštini Leposavić poplavljene su glavne saobraćajnice, putevi do mnogih naselja, kao i pojedina domaćinstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter