Izvor: tanjug
24.07.2020 u 13:59
0

GODFRI: Srpska privreda jaka, ponosni smo na saradnju!

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je danas da je privreda Srbije bila je jaka na početku pandemije korona virusa i da će biti jaka i posle zahvaljujući mudrim investicijama, važnim projektima i autoputevima.

Rekao je da autoputevi menjaju Srbiju nabolje i da će joj to pomoći da ostane bitan faktor u regionu i Evropi, a takođe daju i važan podsticaj trgovini.

Godfri je prilikom obilaska radova na Moravskom koridoru kod Kruševca sa ministarkom Zoranom Mihajlović i ostalim partnerima rekao da je ponosan na saradnju u okviru ovog projekta.

PROČITAJTE I OVO…

KONAČNA ODLUKA: Otkazani i svi muški teniski turniri u Kini do kraja godine!

UŽIVO! STIGAO ERDOGAN: Aja Sofija opkoljena, 20.000 policajaca obezbeđuje prvu molitvu! (VIDEO)

STRAHOTA U PORODIČNOJ KUĆI: Muškarac obljubio devojčicu (14) koja je sa malim bratom bila u hraniteljskoj porodici!

Ambasador je rekao da će optički kablovi koji se postavljajju duž trase Moravskog koridora polužiti kao digitalna kičma celog regiona, što će doprineti kako boljem i bržem internetu, tako i i komunikaciji sa svetom.

On je naveo da je ovakav projekat važan signal i za strane investitore jer, kako je dodao, Srbija želi fer utakmicu i proizvode vrhnskog kvaliteta i spremna je da ponudi sposobnu radnu snagu sa odličnim potencijalom za rad na važnim projektima poput ovog.

– SAD su ponosne na partnerstvo sa Srbijom u njenom privrednom razvoju i jedva čekam da se provozam autoutem kada bude završen, a onda da zajedno pratimo ekonomski rast Srbije i ovog regiona – rekao je Godfri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter