Izvor: Happy BSC
03.12.2021 u 07:48
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 3. DECEMBAR: Pravi rolerkoster od vremena!

U Srbiji oblačno i hladnije, ujutru na severu, zapadu i jugozapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima kiša, na planinama sneg.

Posle podne i uveče, uz osetan pad temperature, kiša će ponegde preći u sneg i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije, dok ce u Vojvodini biti suvo.

U planinskim predelima na zapadu i jugozapadu doći će do povećanja visine snega za novih 10 do 20 centimetara, lokalno i više, a u nižim predelima do formiranja manjeg snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, na severu i zapadu severozapadni, u ostalim krajevima južni u skretanju na severozapadni.

Minimalna temperatura od 2 do 10, maksimalna od 5 do 13 stepeni, tokom dana u padu. Uveče i tokom noći na severu delimično razvedravanje.

Vreme u Beogradu

U Beogradu oblačno s kišom. Posle podne slabljenje, a uveče prestanak padavina. Vetar slab i umeren severozapadni.

Tokom dana temperatura u padu, jutarnja oko 9, posle podne oko 5 stepeni. Tokom noći delimično razvedravanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter