Izvor: happy
17.02.2024 u 14:43
0

LOŠA VEST KOJA DOPRINOSI JOŠ TEŽOJ ATMOSFERI: Vučić govorio o smrti Navaljnog

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja iz Minhena prokomentarisao i smrt Alekseja Navaljnog koja je uzdrmala ceo svet

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom obraćanja iz Minhena prokomentarisao i smrt Alekseja Navaljnog koja je uzdrmala ceo svet, i izazvala burne rekacije Zapada.

– Što se Rusije tiče to uvek čujete, to je ključna tema. Suviše smo mi mali, imamo naše muke. Posle Navaljnog, to je užasno teška situacija, tragedija i loša vest za ceo svet. Užasno je kad čujete da je neko preminuo, da li iz ovog ili onog razloga. Loša vest koja doprinosi još težoj atmosferi. Mi smo i suviše mali. Niko ne želi da vidi da mi imamo drugačiji stav – kazao je predsenik.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter