Izvor: happy
06.02.2024 u 16:48
4

NE ŽELE DA SE ČUJE GLAS SRBIJE I VUČIĆA: Zapad uputio SKANDALOZAN zahtev

Ovim skandaloznim zahtevom ne žele da omoguće da se čuje glas Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića

Zapadni centri moći sve čine da sednica Saveta bezbednosti UN posvećena stanju na Kosovu koju je tražila Srbija, bude zatvorena za javnost – saznaje Sputnjik iz diplomatskih izvora.

Ovim skandaloznim zahtevom ne žele da omoguće da se čuje glas Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Lideri zapadnih sila započeli su diplomatsku ofanzivu da sklone raspravu o KiM daleko od očiju javnosti kako bi sprečili da istina o katastrofalnom stanju u južnoj srpskoj pokrajini izađe u javnost.

– Očigledno je cilj moćnih zemalja zapada da se ne čuju argumenti Srbije i predsednika države Aleksandra Vučića. Da svet bude uskraćen za istinu o strašnoj nameri Prištine da izvrši pogrom na Kosovu i Metohiji – preneo je diplomatski izvor Sputnjika upućen u dešavanja u UN.

Srbija je zvanično u ponedeljak podnela zahtev za sazivanje vanredne sednice SB zbog situacije na Kosovu i Metohiji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “NE ŽELE DA SE ČUJE GLAS SRBIJE I VUČIĆA: Zapad uputio SKANDALOZAN zahtev”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter