Izvor: Happy BSC
07.03.2024 u 18:55
1

OGLASILA SE I ANA BRNABIĆ: Odlične vesti za naše građane

Srbija će predsedavati Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju, a tim povodom oglasila se i premijerka Ana Brnabić

Srbija će predsedavati Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju, a tim povodom oglasila se i premijerka Ana Brnabić.

– Odlične vesti za naše građane! Srbija će predsedavati Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju Srbija je jedna od samo 29 članica organizacije kojom su do sada predsedavale Francuska, Kanada, Japan i Indija. Ovo je, pre svega, veliko priznanje za naše rezultate u oblasti veštačke inteligencije, ali i potvrda šta sve Srbija može! – napisala je ona na Iksu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASILA SE I ANA BRNABIĆ: Odlične vesti za naše građane”

  1. Jednog dana gospodjo Brnabić da nam na televiziji ispričate i koliku štetu može da nanese veštačka inteligencija , znajući kakvih sve ima po svetu , pored i onih dobrih stvari , da li će u vezi nje svaka država ponaosob sa svojim Zakonima da se obezbedi od onih sa zlim namerama koristeći istu ili će to biti jedan Zakon za sve države sveta .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter