Izvor: TANJUG
01.08.2023 u 15:00
1

ALARMANTNO! Zalihe lekova na minimumu, Kosovskim Srbima preti humanitarna katastrofa!

Zalihe lekova u centralnoj apoteci u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica su pri kraju i tamo preti humanitarna katastrofa, izjavio je danas za Tanjug direktor te ustanove dr Zlatan Elek.
On je ukazao da vlada premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija ne dozvoljava da se lekovi dopremaju u KBC Kosovska Mitrovica.
Elek je rekao da nema pomaka u stavu Prištine da ne dozvoli dopremanje lekova.
Podsetimo, privremene vlasti u Prištini su sredinom juna zabranile ulazak na Kosovo i Metohiju kamionima sa robom iz centralne Srbije, tako da na sever pokrajine ne mogu da se dopremaju ni lekovi, ni osnovne životne namirnice.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ALARMANTNO! Zalihe lekova na minimumu, Kosovskim Srbima preti humanitarna katastrofa!”

  1. Em otimaju , oteli su nam celu teritoriju , bas ovaj Englez zajedno sa njegovima sa kojim Vucic treba da se sastane danas, oni nas Vucicu ne vole, ni tebe, ni bilo koga ne bi voleli ni Djilasa , ni bilo koga ko je Srbin Pravosalavac , samo bi gledali da iskoriste za sebe sta god mogu , da nas upotrebe i nas i Siptare da se poubijamo izmedju sebe , a sada u nazovi miru jos i terorisu, pa ako bolje razmislimo vrse genocid nad Srpkim narodom na Kosovu . Ne da ne vole, oni mrze i preziru a ovi koji ih slusaju mislim na Siptare oni misle da njih vole , da njih ne mrze , e pa stvarno svasta , dajte coveka Siptari , izaberite coveka vec jednom .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter