Izvor: Happy BSC
22.09.2021 u 20:34
0

ALEKSANDAR ŠEŠELJ U „AKTUELNOSTI“: EU je na zadatku da zaokruži priznanje nezavisnog Kosova!

Kojih pet ambasadora ucenjuje predsednika Vučića i zašto?  Tim povodom, gost emisije „Aktuelnosti“je Aleksandar Šešelj:

-To su zemlje koje vode i spoljnu i unutrašnju politiku, zemlje  Kvinte.  One pokušavaju da utiču na stavove Beograda. Za njih je Kosova nezavisna država. Kosovo je da se razumemo međunarodni protektorat. Od 1999. godine Kosovom upravljaju stranci, a šiptarski separatisti se predstavljaju kao legitimnna vlast. 

PROČITAJTE JOŠ: MINISTARKA MIHAJLOVIĆ U VARŠAVI: Povećanje energetske stabilnosti je jako važno za našu zemlju!

Aleksandar dalje kaže:

-Te zemlje imaju interes da imaju poslušnike na vlasti u Srbiji, kolonijalne upravnike koji će ispunjavati njihove zahteve. Trenutna vlast u Srbiji ipak je samostalna i ne dobija instrukcije od ambasadora za svoj rad. Srbija je specifična zemlja zbog svoje veze sa Rusijom. Uvek su nas smatrali malim Rusima.

PROČITAJTE JOŠ: BRNABIĆ NA GLOBALNOM KOVID19 SAMITU PORUČILA: Vakcine su jedini izlaz u borbi protiv pandemije

Kada je reč o izdajnicima srpskog naroda, Aleksandar je kazao: 

-Svako ko prima naloge od ambasadora, svako ko je spreman da prizna Kosovo kao nezavisno, svako ko je spreman da baci pod noge nacionalne interese naše države, jeste izdajnik srpskog naroda. Pogotovo oni koji dobijaju novac za to ili neka obećanja za političke funkcije. Takve imate i u vlasti i opoziciji.  Neki iz vlasti su se otvoreno stavili u službu američke ambasade. 

O Kurtiju, Šešelj dodaje: 

-On je otvoreni ekstremista. Možete videti da je on tražio određene ljude iz naše politike da pregovara sa njima, a to su uglavnom oni koji se zalažu za nezavisno Kosovo. Kurti bez sumnje ima američku podršku. Ne zaboravite da je ekstremista, ali to nama ide na ruku. Vreme okupiranja, američkog uticaja je prošlo. Nama su prijatelji Rusija i Kina. Ono što možemo da primetimo je da su Kurti i Rama u lošim odnosima. Evropska Unija je na zadatku da zaokruži priznanje Kosova. Zamislite, Lajčak i Boreli pozovaju obe strane da se smire. To je provokacija, nisu obe strane podjednako krive. Srbi su tamo ugroženi. Cilj svake provokacije je da se izazove Srbija. Oni koji provociraju su kosovski Albanci.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter