Izvor: objektiv.rs
26.10.2023 u 15:34
0

Ambasador Srbije u Izraelu sastao se sa porodicom otetog Alona Ohela (FOTO)

Novi ambasador Srbije u Izraelu, Miroljub Petrović, razgovarao je danas sa porodicom Alona Ohela, koji je otet 7. oktobra u sukobima Izraela i Hamasa.

Kako je navedeno u objavi ambasadora na društvenoj mreži X, razmenjene su informacije o tome šta Srbija, Izrael i međunarodna zajednica preduzimaju u okviru napora da se izdejstvuje njegovo oslobađanje.

KAKVI PRITISCI ČEKAJU DANAS SRBIJU U BRISELU: PREDSEDNIK VUČIĆ pred IZAZOVIMA – ima li ŠANSE DA SE STAV SILA PROMENI? VIDEO

Alon Ohel kidnapovan je kada je bio na muzičkom festivalu. On se sakrio u skloništu kada je počeo napad, a njegovi prijatelji ispričali su i da je bio među onima koji su “bacali granate nazad kada ih je Hamas ubacio u sklonište kako bi ih ubio”.

Jedan od Alonovih prijatelja probudio se u bolnici Rambam u Haifi i ispričao je da je video kako teroristi odvode Alona živog.

Nema naznaka da vojska zna gde se drže taoci, ali se pretpostavlja da su mnogi skriveni u Hamasovoj ogromnoj mreži podzemnih tunela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter