Izvor: Tanjug
01.04.2022 u 13:23
0

Ana Brnabić uputila telegram saučešća: „Veoma me je potresla vest“

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabic uputila je telegram saučešća porodicama stradalih rudara u nesreći koja se dogodila rano jutros u rudniku uglja „Soko“.

„Veoma me je potresla vest o strašnoj tragediji koja se jutros dogodila u rudniku „Soko“, u kojoj je život izgubilo osam rudara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Radeći jedan od najtežih poslova, oni su svakodnevno doprinosili i razvoju naše zemlje.

Njihov svakodnevni trud i rad, predanost i hrabrost ne smemo i nećemo zaboraviti“, navodi se u telegramu saučešća premijerke.

Dodala je i da ne postoje reči kojima se može ublažiti bol porodicama nastradalih i navela da će u ovim trenucima biti pružena sva pomoć porodicama.

„Takođe, želim brz i lak oporavak rudarima koji su povređeni u jutrošnjoj nesreći. 

Ime Vlade Srbije i svoje lično ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća porodicama, prijateljima i sugrađanima stradalih“, navela je Brnabić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter