Izvor: TANJUG
09.01.2024 u 07:40
0

BILO BI DOBRO ALI NIJE SMAK SVETA: Ako ne bude većine u Beogradu, idemo na nove izbore

Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je da bi bilo dobro da se formira većina u Beogradu i dodao da, ukoliko se to ne desi, ići će se na nove, a ne na ponovljene izbore. Đukanović je rekao da bi predstavnici opozicije trebalo da pokažu neki dokaz da su izbori bili pokradeni i neregularni.

ČESTITKA ZA PRAZNIK: Predsednik Vučić čestitao Dan Republike Srpske

„Svi zapisnici od strane njihovih kontrolora su potpisani. Svi su se složili da je bilo apsolutno sve u redu“, ukazao je Đukanović .

On je istakao da se tenzija podiže zato što su predstavnici opozicije u problemu i moraju da polože račune svojim biračima, jer su im davali obećanja da će biti pobednici na izborima u Beogradu, kao i na nivou Srbije.

„Sad kad su izgubili, valja položiti račune svojim biračima. A to znači da bi možda neko trebalo podnese ostavku. Ako smatraju zaista da je negde nešto učinjeno nekakvim prekrajanjima, imate tužilaštvo, podnosite krivične prijave, dokažite“, naglasio je Đukanović.

Prema njegovim rečima, ljudi iz Republike Srpske mogu da imaju prebivalište u Srbiji.

„Ako neko živi u Doboju, a kupio je ovde nekretninu ili ga je vlasnik neke nekretnine prijavio na adresu, on ima pravo da ima prebivalište ovde“, naveo je Đukanović. On je dodao da je besmisleno pričati o izbornom inženjeringu. „Ako vi u 8 časova i 15 minuta uveče, posle izbora, na portalu Danasa objavite kako ste pobedili u Beogradu, a onda, kada vidite da rezultati baš nisu takvi u tri po ponoći se setite da ste navodno pokradeni, o čemu vi pričate.

Nemojte da obmanjujete ljude, priznajte lepo, izgubili smo, nismo imali nikakav program, nismo građanima ništa ponudili, ponudili smo samo o netrpeljivost prema Vučiću“, ocenio je Đukanović.

Na pitanje da li misli da bi dobar potez bio da je neko od predstavnika vlasti otišao i razgovarao sa Marinikom Tepić koja je štrajkovala glađu, Đukanović je rekao da predstavnici opozicije ne žele da razgovaraju, što je prema njegovim rečima, najveći problem. „Oni neće da razgovaraju, ne žele da razgovaraju i to je najveći problem. Koliko god smo puta ponudili da sednemo i da pričamo. Čak su rekli da će na ulici sve to da obezbede“, objasnio je Đukanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter