Izvor:
30.12.2016 u 02:48
0

Bogoljub Karić je OSLOBOĐEN: Evo kako se dirljivom porukom zahvalio svima na podršci! (VIDEO)

Protiv Bogoljuba Karića je obustavljena istraga, čime su stvoreni uslovi da, posle više od deset godina, kao slobodan građanin dođe u Srbiju. Kako je sam najavio, trebalo bi da u našu zemlju dođe u subotu, 31. decembra, i to na svadbu svoje ćerke.

Karić je na svom fejsbuk profilu, podelio radost sa pratiocima, ističući kako je pravda spora, ali dostižna i da je neizmerno radostan. Takođe se zahvalio svima, jer je ovih dana, njegova fejsbuk stranica imala rekordan broj poseta.

– Dragi moji podelio bih sa vama, koji mi svojim komentarima pružate veliku podršku u nastojanjima da zajedno stvorimo bolju i lepšu Srbiju, najnoviju i najradosniju vest: Posle dvadeset godina sumnjičenja da sam navodno zloupotrebio položaj u privatnoj kompaniji, obustavljena je istraga koja je protiv mene vodjena. Ponovo se potvrdilo staro pravilo da je pravda spora, ali dostižna. Zahvaljujem se svima vama koji ste verovali u mene i pravdu i nadam se da ćemo zajedno nastaviti dalje; Da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece.
SA VELIKOM RADOŠĆU VAS OBAVEŠTAVAM DA JE JUČE POSTAVLJEN SVOJEVRSTAN REKORD, JER JE MOJU STRANICU NA FEJSBUKU POSETILO PREKO 900.000 ljudi!

Srbija ima snage!

Sve vas voli i do skorog vidjenja pozdravlja Vaš Bogoljub Karić.- napisao je lider Pokreta Snaga Srbije.

A šta je Bogoljub Karić rekao, Milomiru Mariću, povodom najnovije regionalne trke u naoružanju, pogledajte u našem video prilogu.

HappyTv
Foto: Instagram/bogoljubkaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter