Izvor:
27.09.2016 u 15:54
0

BOGOLJUB KARIĆ ZA HAPPY TELEVIZIJU: „Dolazim u Srbiju da zagrlim MAJKU i PATRIJARHA IRINEJA!“ (VIDEO)

Biznismen Bogoljub Karić izjavio je jutros u direktnom uključenju u naš jutarnji program da je Srbiija danas, sa aktuelnom Vladom, uvaženi lider regiona, kao i da ima veliku šansu da bude most u političkom i ekonomskom smislu istoka i zapada.

Karić je putem Skajpa poručio da je proces protiv njega polički motivisan jer je , kako tvrdi, tadašnjoj vlasti politički zasmetao kao lider Pokreta snaga Srbije. Na pitanje da li planira da se vrati u Srbiju i šta će prvo učiniti po povratku u domovinu Karić je rekao da će prvo zagrliti svoju majku Danu i posetiti patrijarha Irineja, a da pose toga postoji dosta gotovih projekta kao što je na primer, Tesla grad od 2 miliona kvadrata.

Viši sud u Beogradu obustavio je jedan od dva postupka koji se u Srbiji vode protiv Bogoljuba Karića zbog apsolutne zastarelosti dela.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter