Izvor: 24sedam.rs
13.02.2024 u 07:52
0

BRNABIĆ NASTAVLJA UČEŠĆE NA SVETSKOM SAMITU VLADA: Prvi dan sa stranim zvaničnicima

Premijerka je započela prvi dan na Samitu bilateralnim sastancima sa stranim zvaničnicima

Predsednica Vlade Ana Brnabić danas nastavlja učešće na Svetskom sajmu vladu i očekuju je bilateralni sastanci sa zvaničnicima, kao i učešće na otvaranju Foruma vladinih usluga.

Ona će prisustvovati potpisivanju Memoranduma o razumevanju o saradnji u oblasti veštačke inteligencije između našeg Ministarstva informisanja i telekomunikacija, Instituta za veštačku inteligenciju Srbije i emiratskog Saveta za istraživanje napredne tehnologije, koji će potpisati ministar Mihailo Jovanović i direktor Instituta Dubravko Ćulibrk i generalni sekretar Saveta Fejsal Al Banai.

Premijerka je započela prvi dan na Samitu bilateralnim sastancima sa stranim zvaničnicima.

Ona se prvo susrela sa emiratskim ministrom za veštačku inteligenciju Omarom Sultanom el Olamom, sa kojim je razgovarala o mogućnostima i potencijalu te tehnologije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter