Izvor:
05.07.2018 u 17:36
0

BRNABIĆ ZADOVOLJNA REZULTATIMA: Vlada koju vodim je otvorena, dostupna i pristupačna građanima, orijentisana na rezultate i razmišlja tako da svakog dana ispunjava obećanja!

Cela Vlada Srbije i ministri su radili posvećeno i jako sam zadovoljna postignutim rezultatima, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić.

Ona je u Subotici gde predstavlja rezultate rada vlade ocenila da su rezultati pomerili Srbiju napred.

– Vlada koju vodim je otvorena, dostupna i pristupačna građanima, orijentisana na rezultate i razmišlja tako da svakog dana ispunjava obećanja – rekla je Brnabić i naglasila da je Vlada Srbije tim sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da zajedno nastavljaju reforme.

U prvoj godini rada Vlade Srbije penzije su povećane za pet odsto, biće ukinute mere smanjenja penzija koje su donete 2014. godine, rekla je Brnabić i istakla da je povećana i minimalna cena rada.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/serbianPM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter