Izvor: Kurir.rs
29.06.2023 u 14:49
0

BRNABIĆEVA U SKUPŠTINI: „Opozicija ne govori ni reč o tragedijama i konkretnim merama“

Premijerka Ana Brnabić rekla je u Skupštini Srbije da poslanici opozicije tokom današnje rasprave nijednu reč nisu izgovorili o tragedijama koje su se nedavno dogodile u našoj zemlji i onome što je predmet rasprave, kao ni o konkretnim merama.

Premijerka Ana Brnabić predstavila donete mere nakon dva masovna ubistva

Brnabić je tokom skupštinske rasprave o zahtevu opozicije za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću rekla da se tokom izlaganja pojedinih opozicionih političara nijedna reč nije čula o monstruoznim zločinima, te da se sve ostalo čulo, a najviše smeh i tapšanje.

„Nijednu reč nismo čuli o Bratislavu Gašiću, kaže ni ime mu nisam pomenuo, a to je tačka dnevnog reda. Evo vam građani dokaz koliko im je stalo i kakve veze to ima sa borbom protiv nasilja. Nije čak ni politika, čisto politikanstvo, nijedna reč istine“, rekla je Brmabić odgovarajući na kritike poslanika DS Srđana Milivojevića.

Brnabić je navela da je šokirana, jer je poslanik govorio o srušenim mostovima tokom NATO agresije na našu zemlju, da za stradanje nevinih žrtava u Aleksincu, Grdelici, Somboru i ostalim gradovima u Srbiji nije kriv NATO već predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Izvucite transkript i moći ćete da pročitate da je za srušene mostove kriv Vučić, a da nije kriv NATO. Pošto je kriv Vučić, to znači da je NATO za vas bio u pravu, da je trebalo da izvrši agresiju na ovu zemlju“, rekla je Brnabić. Ona se osvrnula i na kritiku Milivojevića koji je rekao „kamo sreće da ne sedite ovde već da obilazite poplavljena područja“ navodeći da je deset dana u Skupštini, jer je to tražila opozicija i da je njena obaveza da prisustvuje sednici.

„Volela bih da smo ovo završili efikasno za tri, četiri dana i da provedem slobodno vreme sa narodom u poplavljenim područjima, ali nisam mogla, jer je moja obaveza da kada pozovete sedim ovde koliko god treba“, rekla je Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter