Izvor:
27.12.2017 u 19:23
0

ČEPURIN URUČIO VUČIĆU PUTINOVO PISMO: Računam da ćemo i dalji raditi na unaređenju saradnje!

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću novogodišje i božićno pismo-čestitku Vladimira Putina u kome je ruski predsednik istakao da računa na dalje unapređenje bilaterlane saradnje u interesu regionalne stabilnosti.

– Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi. Računam na nastavak zajedničkog rada sa vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti – naveo je Putin.

Vučić se zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi.

Srpski predsednik i ruski ambasador su razmotrili rezultate posete i ocenili da je bila od velikog značaja za dalji razvoj svestrane saradnje dveju zemalja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Sputnik Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter