Izvor:
21.08.2016 u 16:22
0

ČESTITKE SA SVIH STRANA: Državni vrh ponosan na ZLATO vaterpolista u Riju!

Zlatnu medalju vaterpolo reprezenciji na Olimpijskim igra,a u Riju 2016. čestitali su, pored Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, i Maja Gojković, Ivica Dačić, Zorana Mihajlović, Vanja Udovičić, Siniša Mali i Milorad Dodik.

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je sinoć vaterpolistima Srbije osvajanje zlata na Olimpijskim igrama.

Briljantnom igrom u finalnoj utakmici, predanim radom i timskim duhom doneli ste Srbiji istorijsko olimpijsko zlato, najsjajnije odličje koje je nedostajalo u trofejnoj istoriji našeg vaterpola. Srbija je ponosna na vas. Šampioni, svaka čast – navodi se u čestitki.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je sinoć vaterpolistima reprezentacije Srbije, Olimpijskom komitetu Srbije i Vaterpolo savezu Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

Čast mi je da vam čestitam osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. Borbenost i dostojanstvenost koju ste pokazali u predstavljanju svoje zemlje zadivljijuća je. Čestitam vam od srca – naveo je Dačić.

On je izrazio nadu da će uspeh i takmičarski duh vaterpolista biti uzor mladim generacijama, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Uveren sam da su pred vama još veći uspesi na koje će naši građani biti ponosni, kao što su i danas – navodi se u čestitki šefa srpske diplomatije.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović uputila je sinoć čestitke vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja zlatne medalje u Riju, rekavši da su tom pobedom oni zaista osvojili sve.

Olimpijsko zlato za srpske delfine! Bravo momci! Večerašnjom pobedom zaista ste i osvojili sve! Ponosni smo na naše evropske, svetske i olimpijske šampione – navodi se u čestitki.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je sinoć srpskim vaterpolistima koji su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju rekavši da su oni pokazali celom svetu kako se srcem bori za svoju zemlju.

Tako dugo čekana najsjajnija olimpijska vaterpolo medalja je srpska! Ovo je zlato kojim je Srbija obasjala celu planetu! Pokazali ste celom svetu kako se srcem bori za svoju zemlju, za Srbiju i zasluženo ušli u istoriju olimpijskih šampiona. I kao vaš nekadašnji kapiten i kao ministar čestitatam svakom od Vas koji ste divovi svetskog sporta,ponos Srbije, stručnom štabu i Vaterpolo savezu Srbije! Bravo šampioni – navedeno je u čestitki ministra Udovičića, saopštilo je MInistarstvo omladine i sporta.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je sinoć vaterpolo reprezentaciji Srbije osvojenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru.

Ovim zlatom objedinili ste tri naveće titule i time postali možda najbolji tim u istoriji koji je ikada zaigrao vaterpolo. Ubedljivom pobedom u finalu, obezbedili ste Srbiji prvo zlato na Olimpijskim igrama i utoliko je vaš uspeh veći od bilo kog prethodnog. Hvala vam za večerašnju radost, delfini -navodi se u čestitki gradonačelnika, saopštila je Služba za informisanje.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas čestitku vaterpolo reprezentaciji Srbije povodom osvajanja zlatne medalje i ženskoj odbojkaškoj selekciji selekciji osvajanje srebra na Olimpijskim igrama.

Dodik je istakao da “za sve nas u Republici Srpskoj koji pratimo nastupe i navijamo za vaterpolo reprezentaciju Srbije ovo je događaj kojem se građani posebno raduju i proslavljaju”.

U to ime želim vam još mnogo uspeha i velikih pobeda na međunarodnim takmičenjima u godinama koje dolaze – navedeno je u pismu predsednika Republike Srpske.

Tanjug
Foto: Twitter/Sputnik Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter