Izvor: BSC HAPPY
09.03.2023 u 09:46
1

DARKO GLIŠIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Aleksandar Vučić je prvi predsednik koji ide među svoj narod i to je potvrda odgovornosti snažne politike“

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a, bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji.

Glišić se osvrnuo na obaveštenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o formiranju Pokreta za odbranu države.

– Vučić je od prvog dana svog mandata bio narodni predsednik. On je jedini predsednik u istoriji Srbije koji je išao među narod, među sugrađane, razgovarao sa njima, slušao nihove probleme i rešavao ih. Borio se za njihove interese.

VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA NACIJI NA HAPPY TV: Predsednik Srbije u emisiji „Ćirilica“ u 21 čas!

Glišić napominje da je predsednik Vučić posećivao mesta u kojima nisu nažalost nikada bili ni predstavnici lokalnih vlasti.

– To dovoljno govori da prethodni predsednici nisu imali dovoljno sluha za potrebe građana. Znači da su manje i brinuli o potrebama građana. Vučić je suprotan od svih svojih prethodnika i išao je „na noge“ građanima. Predsednik od subote kreće u obilazak mesta po Srbije, počinje od Vranja. On ide među narod i to potvrđuje da je on neraskidivo vezan za ono što čini našu državu, a to su naši građani. Ovo je potvrda odgovornosti snažne politike koju on vodi prema svim građanima Srbije i zbog toga ga građani i željno iščekuju-poručio je Glišić.

Glišić smatra da se Srbija po pitanju Kosova i Metohije nalazi u vrlo kriznom vremenu i da je potrebno da svi budemo okupljeni oko jedne ideje, a to je očuvanje nacionalnih interesa.

– Postoji stvari iznad dnevne politike  oko kojih bi trebalo da budemo okupljeni. To je vitalni interes i on bi trebalo da pokaže srpsko jedinstvo. Svi bi trebalo da zauzmu odgovoran stav prema svojoj državi. Nažalost, ima i onih neodgovornih koji pokušavaju da destabilizuju Srbiju zarad političkih poena-rekao je Glišić.

– Ljude u srbiji ne možete da prevarite. Oni prate medije i vide kako Srbija napreduje. Vide perspektivu i menja im se život. Osećaju da mogu više nego ranije. Kada to stave ispred sebe oni donose odluke, jasne i najobjektivnije ocene svakog učesnika političkog života- rekao je Glišić.

On veruje da ukoliko bi sutra bili predsednički izbori Aleksandar Vučić bi ih bez sumnje opet dobio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DARKO GLIŠIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Aleksandar Vučić je prvi predsednik koji ide među svoj narod i to je potvrda odgovornosti snažne politike“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter