Izvor: Tanjug
09.03.2023 u 10:19
0

LAJČAK U PRIŠTINI: Mapa puta za rešenje!

Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak boraviće danas u Prištini gde će se sastati sa predstavnicima vlasti u Prištini i opozicije.

Lajčak će se u 16 sati sastati sa premijerom privremenih institucija Aljbinom Kurtijem, a kako saznje Tanjug nakon toga neće biti organizovana konferencija za novinare.

Prema pisanju prištinskih medija, pretpostvlja se da će tema sastanka biti mapa puta za implementaciju evropskog predloga.

„ZSO JE OBAVEZA KOJA PRIŠTINU ČEKA 10 GODINA“: Lajčak uputio važnu poruku o kojoj svi pričaju!

To je prva Lajčakova poseta Kosovu i Metohiji nakon sastanka u Briselu 27. marta, piše Koha. Nakon Prištine, Lajčak će 13. i 14. marta boraviti u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter