Izvor: TANJUG
19.11.2022 u 09:26
0

DEREK ŠOLE UPUTIO JASNU PORUKU KURTIJU: Zahteva odlaganje odluke o registarskim tablicama!

 Specijalni savetnik američkog državnog sekretara Derek Šole izjavio je da je danas od premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija tražio da odloži odluku o registarskim tablicama i da se fokusira na dijalog sa Beogradom u cilju smanjenja dalje eskalacije.

On je na svom Tviter nalogu rekao da je tema današnjeg telefonskog razgovora sa Kurtijem bio način da se izbegne dalja eskalacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šole je saopštio da je najbolji put za Prištinu normalizacija dijaloga sa Beogradom, uz odlaganje kazni za registarske tablice i povratak Srba u privremene prištinske institucije.

DEREK ŠOLE ISTAKAO IMPRESIJE NAKON RAZGOVORA SA VUČIĆEM: „Podelio sam naše razočaranje odlukom Kosova da ne odloži režim registarskih tablica!“

– Odložiti kazne za registarske tablice, ostaviti otvorena vrata za povratak kosovskih Srba u institucije i fokusirati se na normalizaciju dijaloga sa Srbijom = najbolji put za unapređenje evropskih i evroatlantskih integracija Kosova, napisao je Šole na Tviteru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter