Izvor: Happy BSC
28.04.2022 u 09:51
0

DIJANI HRKALOVIĆ JE NAREĐIVAO STEFANOVIĆ, ONA JE ŽRTVA! Đukanović je Mariću EKSKLUZIVNO otkrio sve detalje, evo da li je radila protiv Vučića

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ kod Milomira Marića govorio je o pritiscima na Srbiju, situaciji u Ukrajini, ali i o slučaju Dijane Hrkalović čiji je advokat.

Đukanović kaže da ima nekoliko važnih stvari u razgovoru Gutereša i Putina, gde sekretar UN kaže da „Kosovo nije član Ujedinjenih nacija„, što je veoma važna stvar za nas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ĐUKANOVIĆ PROZVAO STEFANOVIĆA: Neka dođe u sud, ima mnogo toga da objasni! (VIDEO)

Đukanović je rekao da je presedan napravljen NATO agresijom, a Putin je rekao Zapadu samo: „Je l ste to hteli? E sad ćemo tako“.

– Ovde imate ljude koji bi sutra ratovali za interese Rusije. Čekajte ljudi, šta radite? Mi moramo da gledamo sebe. Treba da se pravimo mrtvi. Šta hoćete da ginemo za nekoga drugog? Najveći stradalnici posle Drugog svetskog rata su Srbi, posle Rusa – kaže Đukanović i dodao da tek kada Brisel uvede sankcije za gas, a neće to nikada da uradi onda neka dođemo i mi na red.

Milomir Marić upitao je Đukanovića da prokomentariše kako je to Dijana Hrkalović izgurala Putina sa naslovnih strana.

– Pozvali smo da Stefanović bude svedok i to je sasvim normalan potez – rekao je Đukanović i dodao:

– Da li je ona sve to radila, nije na meni da to ocenim. Ja sam ovde konkretno njen branilac. To je krivično delo koje je kod nas uvedeno skoro, a prema tim odredbama 90 odsto onda naše države može da ide u zatvor. Jer ta trgovina uticaja nije dobro definisana. Ona je bila vrlo precizna, jer da bi izvršio krivično delo moraš da imaš nameru, ona nije imala predstavu o tome. Ona je detaljno objasnila sav postupak. Prvo se dakle šalje materijal analitici i dalje se prosleđuje tužilaštvu. Ona kaže mi smo imali naredbu od ministra, da gde god se on pomene da se obavesti. Ona je dakle rekla da ima neki materijal gde se on pominje. Ona je dobila sve to iz analitike i to dala njemu. Ona dakle nije imala nameru.

Prema njegovim rečima onda je njoj ministar rekao: „Kažite Nataši Krivokapić da ako ima neki problem da se javi meni“ i to je rekao veoma drsko. Onda se postavlja pitanje šta je ona tu kriva.

– Ja sam nju poznavao, ona se na Paliluli učlanila u SNS, tamo sam je upoznao. Potpuna je besmislica za šta se ona tereti i to je važno da se kaže. Dakle, kao u vreme infobiroa, e tako je i ovo. Niko nije video, niti je čuo, niti postoji svedok da je ona nešto naredila. Izvinite, ali to nije normalno. Čak ima izjava da je uvek govorila: „Ministar je rekao da to i to uradite“. Ona je duboko svesna čija je žrtva i zašto je to tako – rekao je Đukanović.

On kaže da ukoliko postoje indicije da je naručivala ubistva, da je nameštala jedne drugima, dajte dokaze, ona je optužena za trgovinu uticajem, to nema veze sa mozgom.

Spojili su babe i žabe i napravili taj optužni predlog i sve je rekla kazala sistem. Ko to može da potvrdi? Ne znam da li je ona smenjena po naredbi Amerike i ja to isto čitam, ali nemam pojma o tome – rekao je Đukanović.

On je rekao da Dijana nije bila u dobrim odnosima sa Belivukom, već je bila u dobrim odnosima sa osobom koja je ubijena i koja je bila navijač Partizana.

– Sada kolaju razne priče, o kojima niko nema dokaza. Šta se sve za nju priča… Šta da vam kažem. Njoj jako teško pada priča da je ona nameštala ubistva. Sve ostalo bi pretrpela, ali ta priča joj je jako teško pala. Posebno je pogađa i taj deo da je ona nešto radila protiv Aleksandra Vučića – rekao je advokat Dijane Hrkalović.

– Tražili smo da i direktor policije Rebić svedoči, nastavak je zakazan za 18. maj i videćemo šta će sud prihvatiti – rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter