Izvor:
10.10.2019 u 11:04
0

ĐUKANOVIĆ: Spremni smo da ispunimo svaki zahtev opozicije!

Predstavnik SNS-a Vladimir Ðukanović kazao je da je prezadovoljan atmosferom na međustranačkom sastanku koji se održava uz posredovanje EP, dodajući da nije očekivao da će ti sastanci biti tako pozitivni.

– Iskreno da vam kažem nisam očekivao da će biti ovako pozitivno – da poželite ovakve sastanke – kazao je Ðukanović novinarima ispred “stare” Skupštine u toku pauze između sesija.

Upitan da li pod tim misli i na predstavnike opozicije, Ðukanović kaže da predstavnici vladajuće stranke nemaju nikakv problem da ispune “šta god oni traže”.

Ðukanović je naveo i da će danas Na kraju sastanka biti doneti i zaključci, te da se čeka da se vidi šta će se dogovoriti.

Ističe da se razgovori nastavljaju dalje, jer izborni proces mora da bude što transparentniji, što bolji.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter