Izvor:
12.02.2018 u 23:11
0

Đurić: Dobro je što je došlo do saradnje u istrazi!

Direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić je izjavio danas da je dobro što je došlo do saradnje između srpskih i kosovskih institucija kada je u pitanju istraga ubistva Olivera Ivanovića.

"To je nešto što treba pohvaliti i nešto što treba da se intenzivira, jer ne možemo da budemo zadovoljni sve dok ubice, koje god da su nacionalnosti, političkog opredeljenja ili pozadine, ne budu izvedene pred lice pravde. Mislim da je to vitalni interes srpskog naroda na KiM", kazao je Ðurić u Nišu nakon održanog okruglog stola u okviru unutrašnjeg dijaloga o KiM.

On je dodao da se trudio koliko je mogao da pomogne Oliveru Ivanoviću dok je bio u zatvor i da ga je više puta lično posećivao, kao i da je stalno bio u kontaktu sa njegovom porodicom.

Dodao je i da se nije slagao sa Ivanović kada su u pitanaju lokalni izbori.

"Smatram da je potrebno da Srbi na KiM nastupaju jedinstveno. Ovde možemo da se nadmećemo, ali na KiM nemamo taj luksuz. Tamo samo jedinstvo znači opstanak", kazao je on.

Okrugli sto u okviru unutrašnjeg dijaloga o KiM održan je na Rekotoratu Univerziteta u Nišu, a organizovali su ga Stalna konferencija gradova i opština, radna grupa Vlade Srbije za podršku unutrašnjem dijalogu i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter