Izvor:
26.06.2019 u 15:10
0

ĐURIĆ: Prištinu treba da bude sramota zbog lažnih vesti o zagađenosti vode u jezeru Gazivode! (FOTO)

Šokiran sam time što se u Prištini hvale činjenicom da zbog njihove akcije nema mleka u bolnicama i Studentskom centru i na rafovima radnji na severu Kosova i Metohije, izjavio je danas direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića.

-Njihovo optuživanje Beograda podseća na onu narodnu ''drž''te lopova'', a zapravo je sve vreme krivac onaj koji to uzvikuje- saopštio je Ðurić.

On ističe da Prištinu posebnu treba da bude sramota zbog lažnih vesti o zagađenosti vode u jezeru Gazivode, koju verovatno plasiraju iz očaja, jer će od petka Srbi dobiti novi izvor vodosnabdevanja i veću sigurnost, da više ne zavise od prekidača u Prištini.

-Šta još treba da se desi da bi takozvani civilizovani svet ustao i zaustavio takse i nasilne mere koje ih prate, a koje se sprovode sa isključivim ciljem proterivanja srpskog stanovništva-rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter