Izvor: Happy BSC
12.10.2022 u 21:20
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „U ovom ratu Rusija brani princip pravde i istine. Ako ona ne završi posao sa nacistima u Ukrajini nama se crno piše“

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 231. dan. 

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji bili su vrsni analitičari i poznavaoci rusko-ukrajinske krize: profesor dr Časlav Koprivica-profesor na Fakultetu političkih nauka, Vladan Glišić- advokat i Slobodan Reljić- novinar. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruska vojska  nastavlja borbene akcije, dok ukrajinska vojska pokušava kontraofanzivu ali bezuspešno. 

– Ovo što se sad upravo dešava u Ukrajini je sve izvan fronta. Reč je o akciji dalekovodnim raketama-rekao je Reljić. 

On je napomenuo da je povećan osećaj ugroženosti ne samo kod Ukrajinaca nego i kod stanovnika susednih zemalja koji panično kupuju robu i spremaju se za zimu. 

-Mislim da se ovde vidi da Putin ima osećaj za „tajming“. Da je ranije potegao rakete to bi bilo strašno! On je sve ovo uradio posle atentata na Darju Duginu, posle miniranja Severnog toka, posle pokušaja da se sruši most u Kijevui tada to ima potpunog smisla. Sve što radi Ukrajina je na granici terora. Amerikanci se distanciraju od velikih akcija koje su se dešavale. U Ukrajini sve liči na Nemačku 30-tih godina. Tamo su likvidacije sasvim uobičajene  jer su bande  infiltrirane u državu i imaju njenu pomoć-rekao je Reljić. 

– Udari po energetskom sistemu su način da se pokaže ozbiljnost ratovanja, a da se izbegnu civilne žrtve. Ukrajinci nisu spremni da ginu za Zelenskog. Svi mi rusofili smo bili zabrinuti kako su se stvari odvijale na frontu. Trebalo je pripremiti svet i javno mnjenje na ovakav udar od atentata na Darju Duginu i napada na Krimski most. Sada je prihvatljiva ovakva akcija Rusije-rekao je Glišić. 

-Nacizam nije eksces u istoriji Zapadne Evrope, on je poslednja instanca duboko usađenog rasizma. On je liferovan po svetu preko britanske imperije. Postoji jedan kontinuitet nacističke Evrope, pogotovo anglosaksonskog porekla. Prvi put  jedan narod pokušava da se suprotsavi tome. To nije pitanje samo oslobađanja Rusije već i celog sveta-dodao je Glišić. 

– Ukrajinci su sada u panici i boje se jer su od početka govorili kako oni mogu da dobiju rat. Talas panike je preplavio Ukrajinu. Zapad je mesecima govorio da je Rusija iscrpljena i nemoćna, a onda je ona promišljeno uzvrtaila.  Država Ukrajina je teroristička organizacija koja je sklona teroru i sopstvenog stanovništva. Desetine ljude u Dnjepropetrovskoj oblasti je nestajalo, a tamo nije bilo borbenih dejstava. Oni idu ka istrebljivanju ne samo Rusa već i svog ostalog stanovništva za koje procene da nisu na liniji nacizma. Nije problem samo ukrajinski nacizam problem već i Zapad koji im sve to dozvoljava i gleda im kroz prste. U ovom ratu Rusija brani princip pravde i istine. Ako Rusija ne završi posao sa nacistima u Ukrajini nama se crno piše. -rekao je profesor Koprivica. 

 Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter