Izvor: Happy BSC
07.10.2022 u 20:49
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Za Ameriku je sića 66 milijardi dolara da ginu Ukrajinci i umesto njih ratuju protiv Rusije“

U večerašnjoj emisiji “Aktuelnosti” gostovali su: Ljubinko Đurković – pukovnik, Ljubinka Milinčić – urednica Sputnjika i Radomir Milenković – pukovnik koji su komentarisali izjavu američkog generala Džeka Kina koji je u izjavi za “Foks Njuz” rekao da je Vašington za svega 66 milijardi dolara uspeo da dobije „Ukrajinu koja umesto Amerike ratuje protiv Rusije“.  

AMERIČKI GENERAL PRIZNAO! Dobili smo Ukrajinu koja umesto nas ratuje protiv Rusije za svega 66 milijardi dolara!

Kako je rekao, SAD su od februara ove godine u kijevski režim investirale 66 milijardi dolara što je pomoglo prilikom naoružavanja Ukrajine i motivacije javnosti za rat protiv Rusije.

Takođe je ocenio i da je „ta investicija u Ukrajinu poprilično isplativa budući da za relativno malu sumu, iz ugla Amerike, u ratu sa Rusijom ne ginu Amerikanci već Ukrajinci“.

Milinčićeva je istakla da je za Ameriku sića 66 milijardi dolara da ginu Ukrajinci do poslednjeg čoveka i dodala da Amerikanci taj novac investiraju u sopstvenu budućnost kako bi ponovo postali najvažnija sila na svetu, odnosno oni tako misle.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 – Suština je surova istina, da je neko nekada obećao Americi da će doći do rata između Rusije i Ukrajine ona bi rekla da to nije normalno, a uradila je sve da toga dođe. Amerika je uspela da izazove rat i sada plaća “kopejke”. Jedino rezultat neće biti onaj koji očekuju. Neće oslabiti Putina i nedovoljno ga ocenjuju. Putin je čovek koji uglavnom govori šta će da uradi. On nikada nije obećao nešto što neće da uradi. Ne mora to da bude istog dana ili godine, svaki put upozori i da vremena da se na upozorenje reaguje – istakla je ona.  

Na pitanje da li Ukrajinci ne vide da su u ovom ratu potrošna roba, Đurković je kazao da cela Ukrajina to vidi, ne samo sada tokom specijalne vojne operacije, koju Rusija preduzima da bi zaštitila Ukrajinu i njen narod, što se vidi po borbenim dejstvima.  

– Cilj Rusije nije uništenje tog naroda koji je u suštini ruski. Proklete američke pare su stigle u Ukrajinu još ranije, 2000. godine, za razvoj biološkog oružja i laboratorija, za vreme Obame. Amerikanci hoće, a ne mogu da izbegnu je finansijska pomoć bez učešća vojnih efektiva, što nije tačno. Od kako je počela specijalna vojna operacija oni su doveli preko 100.000 vojnika. To je apsolutna oružana pretnja i mogućnost upotrebe tih snaga. NATO snage sa 40.000 povećane su desetostruko. Sve je to pretnja i priprema za eventualni sukob sa Rusijom – kazao je Đurković.  

Prema njegovim rečima, Putin je blagovremeno prozreo namere Zapada i razvio super modernu tehnologiju i naoružanje koji je jedan korak ispred Zapada.  

– Građani Ukrajine koji su uglavnom Rusi hrle Rusiji koja im je uzdanica i matrica. Najradije bi dočekali što pre da budu oslobođeni od nacista i Zapada, koji forsira komunofašizam – naglasio je on.  

Milenković je kazao da se ukrajinska vojska intenzivno pripremala od 2014. godine za ovo što se sada dešava i dodao da priče da se nisu naoružavali nisu tačne.  

– Tada im je cilj bio DNR, LNR i Zaporožje, ali nisu računali da će ih Rusi preduhitriti pre nego što se pripreme za rat sa Rusijom – rekao je on.  

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter