Izvor: HappyBSC
26.11.2022 u 20:46
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Zaporožje će biti glavna linija sukoba, do kraja godine planiraju još jednu ofanzivu i kontraofanzivu. Na hiljadu tenkova obojenih u belo upućeno je na front!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorio se o najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova, trenutnom stanju na frontu, ali i mogućim promenama koje donosi nemilosrdna zima. 

 

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TV HAPPY: „Evropa na ovom ratu siromaši, Ukrajina propada, a Amerika se bogati“

 Na ove krucijalne tematike svoj stručni sud dali su Zoran Anđelković – „Centar za mir i tolernaciju“, Branko Pavlović – advokat i Saša Borojević – društveni analitičar.

  Nema naglih pomeranja sem ako ne bismo uzeli vojno – taktični potez povlačnje vojske iz Hersona. Ne misli da u nekon bližoj perspektivi može da dođe do nekih važnih pomeranja. Tu je više ruska vojska fokusirana na Bahmut, to je do februara logično da se dogodi. Napad na energetski sistem je destimulativno za stanovništvo, ne samo na vojnika, on drži pušku, sedi u rovu, misli o svojoj porodici koja nema hranu i struju. Da ne pričam o onom najbenignijem da nema vode, to utiče na vojnika koji je na frontu. Mi smo to preživeli, pa znamo – rekao je Zoran, a potom se nadovezao i advokat Pavlović koji je spomenuo i ruske teške minobacače „Tulipan“ u pravcu Bahmuta, ali čekaju da se nešto desi da bi reagovali.

– Moraju da vode računa o svojoj ukupnoj međunarodnoj poziciji, gde je ogroman broj zemalja sveta na strani Rusiji, moraju da čuvaju svoju konstalacije. Moraju da pokazuju jednu veliku uzdržano strpljenje, da ne demonstriraju nikakvu krvoločnost. Rusija neće i ne može da se ponaša tako da će sve da sruši pred sobom.  Ona shvata da je ovo mnogo veće borba protiv globalističnog imperijalizma koji če trajati još deset godina u veoma intenzivnoj formi – istakao je Branko, a onda je reč dobio i Borojević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

–  Neće biti mirno, barem po onim informacijama koje mogu da dobijem sa fronta. Zaporožje će biti glavna linija sukoba, do kraja godine planiraju da imaju još jednu ofanzivu i kontraofanzivu. Na hiljadu tenkova obojenih u belo upućeni su na front, vojska je dobila novu opremu, vojska iz Sibira koja je navikla na ozbiljnu hladnoću. Na svim frontovima se vode ratovi. U ratovima se uvek sve lomi na najslabijima. Esklacije sukoba do kraja godine očekujem kako na političkom, tako i na diplomatskom i na ratnom – vojnom frontu – rekao je između ostalog Saša na Hepi televiziji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter