Izvor: Tanjug
10.02.2023 u 14:24
0

FORMIRANJE ZSO JE USLOV SVIH USLOVA! Brnabićeva poručila da je sprovođenje sporazuma nešto što se očekuje

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je formiranje Zajednica srpskih opština onako kako je definisano Briselskim sporazumom „uslov svih uslova“.

Ona je odgovarajući na pitanja novinara u Lebanu, gde se obeležava 100 dana rada vlade, rekla da ako se ne priznaje taj sporazum, ko će grantovati da će se ijedan drugi sporazum poštovati.

PREMIJERKA I MINISTRI PREDSTAVLJAJU REZULTATE: „Prvih 100 dana rada Vlade Srbije obeležile četiri celine i teški dani za predsednika“ (VIDEO)

– Ne postoji interes Prištine da se formira ZSO, ali za mene ni želja da se implementiraju potpisani sporazumi. To je uslov svih uslova, ali ne onakva kako je zamišlja neka NVO iz Srbije, sa KiM ili bilo koji političar, već ZSO u skladu sa sporazumima iz 2013. i 2015. godine – rekla je Brnabić.

Ona je podsetila da će u aprilu biti 10 godina kako je potpisan prvi Briselski sporazum i dodala da je sprovođenje sporazuma nešto sasvim prirodno i što se očekuje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter