Izvor: BSC Happy
11.11.2023 u 16:23
1

GENOCID SE SPROVODI U GAZI, NETANJAHU SE TIME I SAM HVALI, POZIVA SE NA STARI ZAVET: ŠEŠELJ bez ustručavanja o SUKOBU U IZRAELU za BSC HAPPY PORTAL! VIDEO

Rat u Izraelu i kopnena invazija u Gazi su strahovitim scenama potresli svet. Dok Bliski istok gori u plamenu, kao da je rat u Ukrajini zaboravljen, uprkos tome što se na istočnom frontu u Evropi sprema još veći sukob. Prof. dr Vojislav Šešelj odgovarao je na pitanja novinara BSC Happy portala na ove teme!

Vladimir Putin je iznenada posetio vojni štab u Rostovu. Šta smatrate da bi bili sledeći krucijalni koraci ruskog vojnog vrha? Šešelj odgovara da očekuje jak ruski udar, koji će rešiti sudbinu rata.

Ja očekujem veliku rusku ofanzivu, koja se neće zaustaviti dok Rusija ne oslobodi Harkovsku oblast, Dnjepropetrovsku oblast, Odesu i oblasti koje njoj pripadaju. Tu je i Nikolajevska oblast i nadam se Kirogradska oblast, gde je nekada bila Novaja Serbija – kaže lider radikala.

Da li se u Gazi sprovodi genocid? Lider radikala odgovora bez ustručavanja!

Evo sam Netanjhahu je potvrdio da je reč o genocidnoj nameri. Poziva se na Stari Zavet, gde je okrutni bog Jehova uništavao čitave narode, da bi pomogao svom jevrejskom narodu i pozivaju se na to da je bog podsticao Jevreje da uništavaju druge narode do ubijanja dece u kolevkama. To je očigledna genocidna namera – istakao je Šešelj.

On smatra da će Izrael ovim potezima dovesti svoje postojanje do kraja

Izrael dovodi u pitanje i svoje postojanje. Neće se to dobro završiti. Sve je veći pritisak narodnih masa u arapskim zemljama na svoje režime da se konkertnije izraze u ovoj agresiji i da pomognu Palestincima čak i vojno. Alžirska vojna skupština je odlučila da krene u rat protiv Izraela i ovlastila predsednika da odredi kada že njegovre trupe da krenu – zaključio je Šešelj.

VIDEO:


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GENOCID SE SPROVODI U GAZI, NETANJAHU SE TIME I SAM HVALI, POZIVA SE NA STARI ZAVET: ŠEŠELJ bez ustručavanja o SUKOBU U IZRAELU za BSC HAPPY PORTAL! VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter