Izvor: HAPPY BSC
02.01.2023 u 09:48
0

MINISTAR VESIĆ SAOPŠTIO: Vožnja Panvozom besplatna prva tri dana!

Panvoz saobraćaće svakog dana, a vožnja će trajati 30 minuta.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je za medije „da će građani Beograda i Pančeva od 4. januara moći da koriste Panvoz koji će saobraćati na relaciji Beograd – Pančevo”.

Ministar Vesić je izjavio da će “prva tri dana korišćenja voza, 4, 5 i 6. januar, biti besplatni za sve korisnike, a prodaja karata počinje 8. januara”.

Panvoz će saobraćati svakog radnog dana, vožnja će trajati 30 minuta, a prva stanica će biti Pančevo Vojlovica, a poslednja Pančevački most (Dunavski peron).

MINISTAR VESIĆ SAOPŠTIO: Bolja veza Beograda i Pančeva, od Nove godine ponovo vozi „Pan voz“

Ministar Vesić je istakao da prodaja karata za Panvoz počinje od 08.01.2023. po ceni od 150 dinara u jednom pravcu.

– U razgovorima sa Srbijavozom tražimo rešenje da cena za studente i đake bude niža – izjavio je Vesić.

Vesić je rekao da je pravo rešenje za Pančevo povratak u sistem BG voza ali da o tome moraju da se dogovore dva grada – Beograd i Pančevo.

Prilikom rekonstrukcije BG voza, koji je projekat koji se radi uporedo sa metroom, planira se da Pančevo bude u sistemu BG voza i da ima oko 30 polazaka dnevno iz Beograda i ka Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To je jedino pravo rešenje za građanke i građane Pančeva. Ministarstvo je uradilo ono što smo mogli, a za sistem BG voza neophodan je dogovor dva grada i pre toga rekonstrukcija sistema – rekao je Vesić.

Vesić je istakao da je bio “zapanjen cenom karte koju je za relaciju izmedju Beograda i Pančeva naplaćivao prevoznik, da je to bezobrazluk kao i da je to tema za tržišnu inspekciju”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter