Izvor: beta
20.08.2023 u 10:08
1

I DAČIĆ PONOVIO O PRETNJAMA ZA SRBIJU : Sledeće nedelje PRITISCI da Srbija uvede sankcije Rusiji

Ministar inostranih poslova Ivica Dačić rekao je da će sledeća nedelja biti izuzetno teška za Srbiju jer će uslediti dodatni pritisci na našu zemlju da uvede sankcije Rusiji.

On je  kazao da nije samo usklađenost sa spoljnom politikom EU problem u odnosima Srbije sa ovom organizacijom, „već da postoji još nešto“.

KO ŠIRI PROPAGANDU ZAPADNIM BALKANOM? Da li Srbija kupuje 20.000 iranskih dronova kamikaza ŠAHED?

-Albanija se hvali da je sto odsto usklađena sa EU i čudi se zašto ne otvaraju pregovore. Neke zemlje u okruženju samo primaju zahteve i odmah ih sprovode u delo. To pokazuje da nije samo usklađenost sa spoljnom politikom EU naš problem u odnosima sa njima- rekao je Dačić.

O dodatnim pritiscima na zemlju govorili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak, a juče ministar odbrane i lider Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Mediji navode da će Vučić sutra, 21. avgusta i u utorak, 22. avgusta boraviti u Atini na neformalnom sastanku lidera zemalja regiona, kome će prisustvati i visoki predstavnici Evropske unije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “I DAČIĆ PONOVIO O PRETNJAMA ZA SRBIJU : Sledeće nedelje PRITISCI da Srbija uvede sankcije Rusiji”

  1. ne odustajati, nece oni nista dati ,samo ce izmisliti Jos Veca poništenja za nas narod.To su gadovi koji nemaju meru u nasilju nad onima koji im pokažu slabost.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter