Izvor: REPUBLIKA
25.09.2023 u 10:34
0

IMA DVE RANE: Srbin povređen u incidentima u selu Banjska operisan!

Direktor Klinike za ortopediju Univerzitetsko-kliničkog centra u Prištini Gani Jašanica izjavio je danas da je Srbin koji je povređen u sukobu sa tzv. kosovskom policijom operisan i da je njegovo stanje stabilno.

Ima dve rane. Oštećeni su mu butna kost i hrskavica (deo ispod kolena), ali je u stabilnom stanju – rekao je Gašanica za Kohu.

Dodao je da će povređeni ostati u bolnici još nekoliko dana.

U selu Banjska je u noći između subote i nedelje došlo do sukoba lokalnih Srba i tzv. kosovske policije, pri čemu su poginula trojica Srba i jedan policajac.

Tzv. specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je sinoć da je šest osoba privedeno zbog napada na policiju i da su osumnjičeni za više krivičnih dela nakon napada u selu Banjska, a jedan od njih i za terorizam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter