Izvor: KOSOVO ONLINE
07.11.2023 u 22:13
1

„IMAM DRUGE OBAVEZE“ Kurti o izostanku sastanka sa Lajčakom

Kosovski premijer Aljbin Kurti danas je, odgovarajući na pitanja novinara zbog čega se juče nije sastao sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslavom Lajčakom, rekao da „nema potrebe da se sastaje sa njim“, jer „ima druge obaveze“.

SASTANAK 16. NOVEMBRA? Petković i Bisljimi sledeće nedelje u Briselu

Kurti je novinarima, tokom posete Peći, rekao da se njegov zamenik Besnik Bisljimi sastao sa Lajčakom i da je „sve u redu“.

– Kad ima potrebe, i ja izlazim u susret, a Besnik Bisljimi kontaktira i komunicira sa njim. Nije prvi put da imamo sastanak sa evropskim emisarom, ali to vodi moj zamenik, koji je odgovoran za evropske integracije, razvoj i dijalog – rekao je Kurti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„IMAM DRUGE OBAVEZE“ Kurti o izostanku sastanka sa Lajčakom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter