Izvor: TANJUG
07.11.2023 u 22:06
0

VIKAO NA ŽENE: Aktivista Srbije protiv nasilja verbalno napao i pretio aktivistkinjama SNS

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Voždovac najoštrije je osudio verbalni napad i nasilničko ponašanje aktiviste pokreta Zeleno levi front i koalicije „Srbija protiv nasilja“, koji je večeras vulgarno i prostački nasrnuo na aktivistkinje Opštinskog odbora SNS Voždovac, koje su na štandu stranke razgovarale sa građanima u naselju Stepa Stepanović.

Nasilnik je na žene vikao unoseći im se u lice i pretio „da će da ga zapamte, da će ih juriti po biračkim mestima i da se on ne plaši ničega, jer je privođen 42 puta“, saopštio je Opštinski odbor SNS Voždovac.

Očigledno je da su se kriminalci i nasilnici, koji svoj kriminalni dosije ističu kao referencu, u velikom broju našli na Đilasovoj listi ‘protiv nasilja’, jer tu je njihovo prirodno okruženje. Kome će se prikloniti nego li Draganu Đilasu, koji je tukao svoju ženu i tasta i Draganu Bjelogrliću koji nasilnički udara svoje kolege – kaže se u saopštenju.

– I svi reaguju po receptu svog mentora Đilasa, nasrću na žene i nejake starije osobe, a kada im neko njihovog gabarita stane na crtu i samo iznese činjenice da su nasilnici i lopovi, oni plaču, kao i njihov šef Đilas od glasne muzike sa razglasa – navodi OO SNS Voždovca.

„VERUJEMO U PODRŠKU ZA BUDUĆNOST SRBIJE“ Vesić i Nikolić posetili Valjevo i razgovarali sa građanima (VIDEO)

Opštinski odbor SNS Voždovac u saopštenju poručuje „Đilasovim nasilnicima“ da su u Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić, žene, deca i stari svetinja i da će svaki napad, verbalni ili fizički biti prijavljen nadležnim institucijama, a izgrednici najstrožije kažnjeni.

Kako je istaknuto, u Srbiji, u kojoj 70 odsto građana otvoreno podržava politiku Aleksandra Vučića, niko ne sme da se oseća nebezbedno i ugroženo zato što misli i glasa ili zato što podržava neku političku opciju.

Ova izborna kampanja počela je gnusnim napadom na majku predsednika Aleksandra Vučića, a nastavlja se napadima na sve žene i majke koje ne misle isto što i nasilnici maskirani iza transparenta „Srbija protiv nasilja“ – kaže se u saopštenju.

– Mi to nećemo dozvoliti, a građane Srbije pozivamo da na nasilje odgovore, kao i do sada, na izborima 17. decembra i da nasilnicima pokažemo da im je mesto tamo gde su voljom građana već 12 godina, u mišjoj rupi – zaključuje se u saopštenju OO SNS Voždovac, koje prenosi Služba za informisanje SNS Gradskog odbora Beograd. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter