Izvor: TANJUG
14.11.2023 u 19:38
0

„ISPUNJENO VUČIĆEVO OBEĆANJE“ Ministar Vesić obišao radove na rekonstrukciji puta Suvi Do-Stubal

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je danas radove na rekonstrukciji puta Suvi Do - Stubal u dužini od 5,7 kilometara, za šta je, kako je rekao, izdvojeno milion evra.

 – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obećao da će uraditi ovaj put i kao što vidite „Putevi Srbije“ ga rade. To pokazuje koliko je predsedniku važan svaki deo Srbije, koliko mu je važno da se, osim izgradnje autoputeva, rade i ovakvi putevi – rekao je Vesić.

Naveo je da država ove godine u opštinu Blace ulaže 1,5 miliona evra, a ukupno u Toplički okrug oko šest miliona evra za rekonstrukciju puteva.

Sledeće godine nastavljamo da radimo rekonstrukciju puteva i razvijamo našu Srbiju jer nama je važan svaki njen deo, važni su autoputevi i brze saobraćajnice, ali su važni i lokalni putevi – rekao je Vesić i dodao da će se i ubuduće nastaviti sa ulaganjem.

Tako, istakao je, Srbija nastavlja da se razvija i postaje bolje mesto za život svih građana.

„ŽELIM DA VAM ISKAŽEM POŠTOVANJE“ Šapić: Iskustvo najstarijih sugrađana je važan društveni resurs

– Svaki put znači nove investicije, a svaka nova investicija znači više radnih mesta, a samim tim i veći životni standard i da ljudi mogu ostanu u mestima gde se sada nalaze, tu pristojno žive od svog rada i imaju bolji komfor života – rekao je Vesić.

Predsednik Privremenog organa opštine Blace Ivan Burgić, podsetio je da je predsednik Vučić, prilikom otvaranja pogona fabrike „Jumko“ u Barbatovcu, obećao meštanima sela Stubal i Suvi Do izgradnju ove saobraćajnice koja je bila u veoma lošem stanju.

Kao što možete da vidite, radovi su u jeku i očekujemo, možda već tokom sledeće sedmice, da počne ugradnja prve količine asfalta. Ovo je veliki projekat za opštinu Blace i bez pomoći države i resornog ministarstva opština sigurno ne bi mogla iz svog budžeta da realizuje ovako velike i kapitalne projekte – rekao je Burgić i zahvalio ministru Vesiću na poseti, a predsedniku Vučiću na tome što je održao obećanje.

Toplički okrug, zajedno sa ministrom Vesićem, posetili su državni sekretar Dragan Stevanović i pomoćnik ministra Miroslav Alempić, kao i pomoćnik direktora JP Putevi Srbije Ivan Tejić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter