Izvor: HAPPY BSC
05.12.2022 u 17:15
0

Ivica Dačić razgovarao je sa Miroslavom Lajčakom: Srbija konstruktivan, posvećen i predvidiv partner kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja na Zapadnom Balkanu Miroslavom Lajčakom.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je da je Srbija konstruktivan, posvećen i predvidiv partner kada je reč o dijalogu Beograda i Prištine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dačić je rekao da će Srbija nastaviti da radi na daljem usklađivanju svoje vizne politike sa evropskom viznom politikom kada su u pitanju treće zemlje i najavio donošenje odgovarajućih odluka u narednom periodu.

Naglasio je da će Srbija nastaviti da bude kooperativan i solidaran partner kada je reč o ilegalnim migracijama.

Ministar je ukazao da će Vlada Srbije nastaviti sa posvećenim radom na reformskom procesu, kao i da će nastojati da poveća procenat usaglašavanja za zajedničkom spoljnom i bezbednosnom politikom EU.

Ministarka Danica Grujičić izjavila je da je Srbiji i njenom zdravstvu potrebna digitalizacija kako bi lekari svu svoju energiju mogli da posvete lečenju pacijenata!

Miroslav Lajčak, specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja na Zapadnom Balkanu, ukazao je da je cilj dijaloga da dve strane postignu obostrano prihvatljivo rešenje. Podsetio je da razgovori u okviru dijaloga obuhvataju tri nivoa: normalizaciju odnosa, ispunjavanje već postignutih sporazuma u okviru dijaloga i rešavanje tekućih pitanja.

Obe strane su istakle zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i izrazile spremnost da se ista nastavi i u narednom periodu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter