Izvor:
31.03.2017 u 03:40
0

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA: Pored Dodika, Vučićima se pridružio i Lazar Ristovski! (foto)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić neposredno pred predizbornu ćutnju, svoju finalnu reč odlučio je da da u emisiji "Ćirilica", zajedno sa majkom Angelinom i ocem Anđelkom.

Iako to niko nije očekivao, u jednom trenutku razgovoru se pridružio se predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i iznenadio sve u studiju,a dva državnika su pričala o poznanstvu, kao i zajedničkom stavu da je na obostrano zadovoljstvo harmoničan odnos između dveju države.

Međutim, tu iznenađenjima nije kraj. U studiju se pijavio i glumac Lazar Ristovski, kako bi izrazio podršku predsedničkom kandidatu u izbornoj trci.

– Gledam koliko je lep, dirljiv i božanstven trenutak što ste svi zajedno ovde i mislim da je to pun pogodak za kampanju. Divno je što ste sve vreme uz Vašeg sina i oseća se taj tradicionalni duh dok sam sa Vama. Ja sam oduvek bio demokratski opredelen, hoću da učestvujem demokratskim promenama koje gospodin Vučić upravo vodi. Ja sam tu jer gospodin Vučić vodi dobru politiku, vodi najdokatskiiju politiku. Drugi razlog je emotivne prirode, sviđa mi se kako govori i njegova energija, ulazi u srž problema. Narod ne voli kada mu se govori istina, a to on radi – rekao je proslavljeni glumac.

Da li će biti još ovakvih situacija, ostanite uz emisiju "Ćirilica" na televiziji Hepi da saznate!

Happytv.rs

Foto: Arhiva

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter